Bästsäljare

Information

Försäljningsvillkor

 

Priser
Navelpiercings.se saluför bra produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har inget generellt rabattsystem, då vi pressar priserna på våra produkter direkt. Detta gäller alla våra kunder och oavsett köpesumma. 
Alla priser som lämnas av oss är inklusive moms.
Det pris som visas vid köptillfället i kassan är det som gäller. Det är din skyldighet som kund att ta del av våra försäljningsvillkor före beställning. 
Navelpiercings.se reserverar sig mot ev fel gällande de priser som finns på hemsidan, och äger rätt att efter information till kund, korrigera priserna.

 

Betalning
Navelpiercings.se använder sig av den senaste säkerhetstekniken för kortbetalningar med VISA/MASTERCARD via nätet. Vi samarbetar med vår betalpartner Paypal och Payson, se www.paypal.se samt www.payson.se för vidare information om säkerhetsfrågor. Du kan även välja att betala via postförskott.

Frakter
Fraktkostnaden är alltid endast 19:- oavsätt hur mycket du handlar! Frakt sker med hjälp av posten. Om du väljer att betala med postförskott tillkommer 50 kr.


Leveranser
Vår förhoppning är att kunna skicka varorna dagen efter orderläggning. Detta under förutsättning att varorna finns hemma. Om du vill ha leverans med postförskott levereras varorna till ditt närmsta postombud.

 

Garantivillkor
Garantibestämmelser är de som gäller enligt svensk lag.

 

Returer/Reklamationer
Kontakta oss innan du returnerar, eller reklamerar, något till oss för överenskommelse om lämpligaste transport sätt. Vi tar inte emot försändelser belagda med mottagarfrakt eller lösen, dessa försändelser returneras avsändaren.


Företagsuppgifter
Navelpiercings.se
Sidogatan 20
Marieberg, Örebro
073-8131177
annie(a)navelpiercings.se